Заказывайте онлайн
Оплачиваете в день поездки
+90 552 665 37 94
(24/7 Служба поддержки)

Дивовижні екскурсії в Туреччині

Дивовижні екскурсії в Туреччині подарують вам ідеальний день підчас відпочинку. Прокинутися від м'якого сонячного променя, що пестить обличчя, почути шум морського прибою, ковтнути свіжого, п'янкого повітря, просоченого ароматом хвої і відправитися назустріч пригодам.

Дивовижні екскурсії в Туреччині

Дивовижні екскурсії в Туреччині дарують вам можливість повною мірою насолодитися відпусткою. Подорожі, які пропонує вам наша компанія охоплюють всі можливі напрямки в цій сонячній країні. Незважаючи на те, що Україну та Туреччину відокремлює всього одне море, а тобто ми є прямими сусідами, зі спільною історією та навіть звичаями, ми зовсім різні, це не може не захоплювати. Можливо це вас здивує, але в наших, зовсім різних мовах є слова які звучать однаково, та й ще мають однакове значення. Серед таких таких слів можна виділити «чай», так як це слово для місцевих не просто назва напою, це слово позначає культуру, культурну спадщину. Не можливо навіть уявити, які відкриття ви дізнаєтесь відвідавши дивовижні екскурсії в Туреччині.

Відпочинок у Туреччині

Відпочинок у Туреччині дає можливість повністю поринути у світ неймовірної природи та колску світових міфів. Якщо у вашій уяві ідеальний день починається з того, що ви прокидаєтесь від м'якого сонячного променя, що пестить обличчя, неподалік чується шум морського прибою, що дає легеням свіжого, п'янкого повітря, просоченого ароматом хвої і відправитися назустріч пригодам, то відпочинок у цій країні саме для вас. Доповненням всього цього стануть дивовижні екскурсії в Туреччині.

Історія однієї з найдавніших держав світу зберігає в собі безліч таємниць, які допитливому мандрівникові тільки належить розгадати, а кращим помічником і путівником стануть екскурсії по Туреччині. Культурно-розважальна програма може бути більш ніж різноманітна, так як речі, котрі потрібно побачити безмежні. Дивовижні екскурсії в Туреччині – саме той вислів, з якого ви будете починати розповідь про анталійські пригоди своїм друзям.

Здiйснити полiт на повітряній кулі над неземними пейзажами Каппадокії. Сісти в кабіну фунікулера і піднятися на 2365 метрів над рівнем моря до снігової вершині Тахтали. Під час рафтингу приборкати бурхливий характер гірської річки Кепрючай, або насолодитися неспішною прогулянкою на яхті по смарагдовому Грін каньйону.

Місто Аспендос

Місто Аспендос знаходиться у 35 кілометрах від Анталії на тлі величних гірських хребтів. Заснований ще в 10 столітті до н.е. він пройшов чималий шлях від заснування до занепаду, залишивши від себе агору, акрополь, частину воріт і найголовніше – римський театр – найбільший і практично повністю відновлений з усіх, що є на території Турецької Республіки. Ще зовсім нещодавно відомий турецький танцювальний колектив «Вогні Анатолії» давав на його сцені свої феєричні виступи, які за допомогою музики, танцю і мови тіла оповідають про багате минуле своєї країни.

Свежие блоги